tiistai 1. huhtikuuta 2014

Varanappijengi

Jokaisen naisen elämässä tulee väistämättä vastaan se hetki, jona saa selville että jonkin luottotuotteen valmistus on lopetettu. Tällöin vaihtoehtona on joko hyväksyä hyvän tuotteen menetys tai hamstrata tuotetta varastoon kylmää tulevaisuutta varten, jolloin sitä ei enää voikaan kaupasta hilpaista ostamaan. Arvaatte varmaan, että itse harrastan jälkimmäistä taktikointia.

Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow ja oikealla Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring

Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal luomivärit sävyissä 22 Niittyvillojen laulu ja 32 Veden välähdys (2,5 g, valmistusmaa tuntematon) ovat täydellisiä kiireaamun pelastajia. Siveltimellä niistä ei irtoa pigmenttiä, mutta nämä onkin tarkoitettu sormella levitettäväksi. Helppoa kuin heinänteko siis: sormi pannuun, pyyhkäisy ja hierotaan luomelle. Tuloksena muutamassa sekunnissa utuinen silmämeikki Niittyvillojen laululla ja Veden välkähdyksellä raikas ja valoisa silmämeikki. Kyllä, olen koukussa. Nämä kaksi luomivärisävyä eivät sisällä glitteriä, vaan ovat metallinhohtoisia. Mielestäni laatu on enemmän kuin hyvin kohdallaan ja jos tällainen tuote seilaisi selektiivisen merkin alla, niin en epäile hetkeäkään etteivätkö nämä sijoittuisi 30 - 40 euron hintahaitariin.

Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow ja oikealla Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring (ilman luomivärinpohjustajaa)

Omistan kyllä muitakin sävyjä Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal luomiväreistä, mutta nämä kaksi ovat käyttö- ja levitysmukavuudessaan ylitse muiden. Jos luomivärit houkuttavat, niin nyt näitä on vielä myynnissä alennettuun hintaan kaupoissa. Normaalihinta taisi olla 14,90 €, mutta omani olen ostanut aina jonkin pienen alennuksen kanssa noin kahdeksalla eurolla. Nyt olen nähnyt näitä jopa kuudella eurolla alennettuna.


Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow ja oikealla Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring (ilman luomivärinpohjustajaa)


We Care Icon Magnetic Eyes 16 True Latte

Esittelen tässä myös jo lopetetun We Care Iconin 16 True Latte luomivärin (3 g, valmistusmaa Italia), joka on ensimmäinen luomiväri ikinä jonka olen onnistunut käyttämään täysin loppuun asti. Laitan tätä kulmaluulle, koska se on niin lähellä ihoni omaa sävyä ja se on täysin mattainen. Tätäkin luomiväriä minulla on pari varanappia ja taisin maksaa niistä kome tai neljä euroa per nappi. Luomiväri on hieman jauhoinen, mutta ei häiritsevästi ja se sulautuu ihoon täydellisesti. Luomiväri on myös ihanan pehmeä ja pigmenttinen. We Care Iconilla on käsittääkseni vielä True Latte niminen luomiväri valikoimissa, mutta tuotteen kokoa on pienennetty kahteen grammaan. En ole varma, onko koostumusta muutettu eli uudesta versiosta en osaa sanoa sen enempää.


We Care Icon Magnetic Eyes 16 True Latte

Vasemmalla Lumene 22 Niittyvillojen laulu/ In the Meadow, keskellä Lumene 32 Veden välähdys/ Sparkling Spring ja oikealla We Care Icon Magnetic Eyes 16 True Latte (ilman luomivärinpohjustajaa)

Näiden Blueberry Long-Wear Crystal luomivärien markkinoille lanseeraamisen myötä Lumene saavutti omissa silmissäni jonkinlaisen rajapyykin laadussa. Olen tosi pettynyt, että Lumene lopettaa juuri tämän tuotteen, koska olin odottanut koko ajan, että nimenomaan tähän luomivärilinjaan tulisi lisää vaaleita helppokäyttöisiä värejä. Ei auta itku markkinoilla! Kaikista napeista minulla on nyt onneksi kaksi tai kolme varanappia jemmassa.

Mitä teidän luottotuotteitanne on lopetettu? Oletteko sortuneet niiden hamstraamiseen vai osaatteko luottaa siihen, että tulevaisuus tuo meikkipussiin uusia ja yhtä hyviä löytöjä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti