sunnuntai 12. tammikuuta 2014

LivBox tammikuu 2014

Aikani katseltuani muiden LivBoxeja, tilasin lopulta omani, kun joulukuussa sähköpostiini kolahti koodi jolla LivBoxin sai puoleen hintaan. Normaalihinnalla LivBox on mielestäni aika kallis kolmen kuukauden tilauksen maksaessa 47,70 € eli 15,90 € per boxi. Valitsin kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen, jolle jäi alennuksen jälkeen hintaa 23,85 € eli 7,95 € per boxi. Eniten toivon saavani boxeista voiteita, meikkejä ja mahdollisesti jonkin siveltimen. Vähiten toivon kynsitarroja, kynsikoristehelmiä tai tekoripsiä.
Tammikuun LivBoxista kuoriutui täysikokoinen Lumene Lab korjaava silmänympärysvoide (15 ml, made in Finland), joka on mielestäni boxin tähtituote. Sen suositushinta on 24,90 €. Lumene Labia myydään muistaakseni vain apteekeissa. Itse miellän kuitenkin Lumenen niin vahvasti markettikosmetiikaksi, että tuskin ostaisin Lumene Labia apteekista Vichyn, Acon tai Avenen sijaan. Olin kyllä hyvin ilahtunut silmänympärysvoiteesta, koska rasvat kuluvat minulla aika nopeasti ja kokeilen mielelläni uusia rasvoja.
Boxin toinen täysikokoinen tuote oli Rimmelin Scandaleyes Eye Shadow Stick -luomivärikynä sävyssä 006 Paranoid Purple (3,25 g, made in France). Tuote lupaa 24 tunnin kestävyyttä ja se on vedenkestävä. Sen suositushinta on 6,95 €. Väri kyllä miellyttää silmääni hyvinkin paljon, mutta koska en ole varmaan vuoteen koskenut luomiväri- tai rajauskyniini, tämä tuote lähtee eteenpäin.
Loput boxin tuotteet olivatkin sitten näytekokoisia: No7 Beautiful Skin  Day Cream Dry/ Very Dry Skin SPF15 + 5*UVA (10 ml, made in Germany, Ovh 13,90 €/ 50 ml) jää käyttöön ja kuivan ihon tuotteen pitäisi olla minulle juuri passeli.

Emmelle Original Pro+ -hammastahna (20 ml, valmistusmaa tuntematon, Ovh 6,50 €/ 75 ml) lupaa valkaista ja se on vaahtoamaton. Natriumfluoridia tuotteessa on 1500 ppm (parts-per-million, 10–6). Tästä tuotteesta en ilahtunut syystä, että minulla on muutama näitä näytetuubeja peilikaapissa odottamassa testausta jo valmiiksi. En myöskään miellä hammastahnaa - edes valkaisevaa - kosmetiikaksi, vaan terveydenhoitotuotteeksi, joten tämän tuotteen löytyminen boxista oli pettymys.

Boxista paljastui myös silmänympärysiholle tarkoitettu tehohoito Être Belle Beauty System Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads (1 kpl 5 g maski, valmistusmaa tuntematon, Ovh 20 €/ 7 kpl). Tämä tuote pääsee kosteutuslupauksensa takia käyttöön, vaikkakin painotus tuotteen sisältämästä kollageenista aiheutti vähän sisäistä hymähtelyä. Kollageeni kun on tukikudoksissa oleva proteiini, joka antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Vanhetessa ryppyjä syntyy, kun kehon sisäinen kollageeni vaurioituu. Voiteiden sisältämä kollageeni ei millään tavalla vaikuta kehon sisäiseen kollageeniin, joten tämän tuotteen markkinointijargoni on mielestäni kuluttajaa harhaanjohtavaa.
Boxista paljastui myös System 4  Bio Botanical Shampoo (20 ml, made in Finland EU, Ovh 17,90 €/ 215 ml), joka lupaa stimuloida hiusten kasvua ja säännöstellä talineritystä. Tuosta hiustenkasvusta en tiedä, mutta olisi kyllä kiva löytää shampoo, joka vähentäisi hiusten rasvoittumista. Vaikka itselläni on alaselkään asti ulottuvat hiukset, on minun pakko pestä hiukset joka toinen päivä koska hiuspohjani rasvoittuu nopeasti.

Mukana oli myös saman sarjan hiusseerumi System 4  Bio Botanical Serum (10 ml, made in Finland EU, Ovh 17,90 €/ 200 ml), joka lupaa raikastaa hiuspohjaa ja stimuloida hiusten kasvua. Hiusseerumi jätetään hiuspohjaan. Tämä on elämäni ensimmäinen hiusseerumi, joten mielenkiinnolla kokeilen tätä. Minulla on kuitenkin ollut tänä talvena poikkeuksellisen kuiva hiuspohja ja olen joutunut ostamaan muutaman kuivalle päänahalle tarkoitetun shampoon, joten vähän jännitän miten päänahka reagoi hiusseerumiin ja pystynkö käyttämään tuotetta.Vaikka LivBoxissa oli muitakin kiinnostavia tuotteita, niin Lumene Labin silmänympärysvoide oli ainoa tuote, jonka saamisesta olin oikeasti ilahtunut. No7:n päivävoide tulee käytettyä kuten myös System 4:n shampoo ja hiusseerumi. Rimmelin luomivärikynä jää kuitenkin käyttämättä ja Emmellen hammastahna on itselleni vähän sellainen nollatuote, jota ei edes tee mieli laskea boxin sisältöön. LivBoxin luonteeseen kuuluu yllätyksellisyys, mutta huomaan että minun on kuitenkin vaikea luovuttaa valintavalta boxin henkilökunnalle sen sijaan että itse ostaisin tarjouksesta jonkin tuotteen jonka oikeasti haluan. Rehellisesti sanottuna en maksaisi tästä boxista 15,90 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti