sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Helmikuun ja maaliskuun LivBoxit 2014

Esittelen tässä helmikuun ja maaliskuun LivBoxit. Sain joulunajan alekoodilla tosiaan 50 % alennuksen määräaikaisen kolmen kuukauden tilauksesta, joka maksaa normaalisti 47,70 € eli 15,90 € per boksi. Alennuksen jälkeen hintaa jäi siis 23,85 € eli 7,95 € per boksi.

Helmikuun boksi sisälsi täysikokoisen Garnierin BB-voiteen (50 ml, made in Germany, Ovh 13,00 €/ 50 ml) sävyssä light/clair, joka valitettavasti puuttuu kuvasta. Tämä vaalein sävy oli aivan liian tumma omalle iholleni. Se jää siksi joko kesäkäyttöön tai annan sen jollekulle lähipiiriläiselle, jos joltakulta löytyy tarvetta tällaiselle tuotteelle.


Helmikuun LivBox: kuvasta puuttuu Garnierin BB-voide.


Helmikuun boksissa oli myös John Friedan Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitoaine (50 ml molemmat, made in the E.U., Ovh 10 €/ 250 ml), täysikokoinen Carmexin Classic huulivoide (made in the USA, Ovh 2,95 €/ 7,5 g/ 8,4 ml), täysikokoinen Neutrogena Norwegian Formula käsivoide (made in France, Ovh 4,55 €/ 50 ml), näytekoko Eucerinin Aquaphor hoitovoidetta (4 g, made in Germany, Ovh 8,60 €/ 7 ml) ja hajunsa puolesta miehille suunnatut [3D]MENSION Hair&Body shampoo (50 ml, made in Germany, Ovh 17,90 €/ 250 ml) ja Calvin Kleinin Encounter Edt -tuoksu (1,2 ml, made in France, Ovh 38,70 €/ 30 ml tai 55,60 €/ 50 ml).

Tässä boksissa kaikki muu paitsi nuo miehille suunnatut tuotteet ja Garnierin BB-voide ilahduttivat. Ironista tosin oli, että Eucerinin rasvassa luki Free sample eli ilmainen näyte. Eniten ilahduin John Friedan shampoosta ja hoitoaineesta.

Ystävänpäivän kunniaksi lisätyt tuotteet miehille tuskin saavat aikaan riemunkiljahduksia boksin itselleen hemmotteluna tilanneilta sinkkunaisilta tai teineiltä. Sain varsin maskuliiniselta haisevan [3D]MENSIONin shampoon annettua eteenpäin, mutta tuo Calvin Kleinin Encounter on sellaista hyttysmyrkkyä, että se ei sitten kelvannutkaan enää lähipiirille.


Maaliskuun LivBox.

Maaliskuun boksi sisälsi  Beyoncén Rise Edp tuoksunäytteen (1,2 ml, made in USA, Ovh 31 €/ 30 ml), Lumene LABin Age Preventing suojaavan yövoiteen (15 ml, valmistusmaa tuntematon, Ovh 24,90 €/ 50 ml), täysikokoisen L'Oréal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster tehostajan (Ovh 7,90 €/ 30 ml), Louis Widmerin Selftan Cream -itseruskettavan voiteen (15 ml, made in Switzerland, Ovh 18 €/ 100 ml), Cliniquen Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm -huulivoiteen sävyssä 03 mightiest maraschino (1,2 g, made in Canada, Ovh 22,30 €/ 2 g) ja täysikokoisen Oral-B 3D White Luxe Glamour Shine -hammastahnan (valmistusmaa tuntematon, Ovh 3,99 €/ 75 ml).

Maaliskuun boksin tähtituote oli Cliniquen huulivoide. Lumene LABin yövoiteesta olen käyttänyt jo puolet ja tuote on perushyvä eli on tarpeeksi rasvaista kuivalle iholleni ja aika hajutonta ja hyvin levittyvää. Mikään tajunnanräjäyttävä tuote se ei ole ja jäisi normaalihinnalla ostamatta. Itseruskettava voide ja valkaiseva hammastahna menivät itselläni plääh-kategoriaan. Dita von Teese on kauneusidolini eli kalpea on mielestäni kaunista enkä siksi koe kuuluvani itseruskettavien voiteiden kohderyhmään. Hammastahna nyt tulee käytettyä, mutta tämä tuote ärsyttää boksissa ottaen huomioon että viime boksista löytyi myös valkaiseva hammastahna. Beyoncén hajuvesinäyte oli pettymys, kun olin kuolannut muiden Marc Jacobs Daisy -tuoksunäytettä. Tuo L'Oréalin tehostaja, joka lupaa tuuheuttaa kuontaloa kuulostaa huuhaatuotteelta. Se neuvotaan jättämään hiuksiin shampoopesun jälkeen. Tämän jälkeen hiuksiin laitetaan poishuuhdeltavaa hoitoainetta eli tavallaan laitetaan kahta hoitoainetta. Täytyy myöntää etten ihan ymmärrä, miksi ihmiset jaksaisivat odottaa kahden hoitoaineen vaikutusta kun hiuksiin voisi lätkäistä jonkin tehohoidon suoraan. No, ehkä tuote yllättää.

LivBoxin tilaaminen ei jatku näiden kolmen boksin jälkeen. Jokaisessa boksissa oli jotakin mistä ilahduin sen verran, että sain tuon 7,95 € hinnan perusteltua itselleni. Täyttä hintaa en missään nimessä maksaisi. Huomasin, etten oikeastaan halua luovuttaa valtaa valita itse mitä tuotteita kokeilen. Boksin konsepti ei nyt vain sopinut itseeni, vaikka kuivaihoisena ilahduin jokaisesta voiteesta, jonka tätä kautta sain. Käsittääkseni blogosfäärissä on harmiteltu juuri tuota voiteiden määrää suhteessa saatuihin meikkeihin. Meikkejä olisi tietysti ollut kiva saada enemmän, mutta kyllä tuo yksi hyvä eli Cliniquen huulivoide vähän tätä kirvelyä lievitti. Vanhemmat tilaajat saivat bokseihinsa ekstraa. Minua tämä ei kannustanut jatkamaan tilausta, vaan helpotti lopettamispäätöstä kun näin miten eritasoisia bokseja lähetettiin. No mutta sellaista se elämä joskus on, että tasan ei käy onnen lahjat ja tulipa tämäkin villitys nyt kokeiltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti