maanantai 6. toukokuuta 2013

Harppu liikenteessä

Sain viime vuonna lahjaksi MORin A Sweet Affair -lahjapakkauksen, joka sisälsi litsin kukkien tuoksuiset parfyymiöljyn ja käsirasvan.


MOR Lychee Flower -parfyymiöljy (9 ml, made in Australia) on ihana litsi-kukkaistuoksu. Niin makea, että herkimmille voi aiheuttaa diabetestä. Sopiva hedelmä-kukkais-tuoksu minulle siis eli lahjan antaja tuntee tuoksumakuni hyvin. Kiitos vielä kerran apteekin Syväkurkulle! Tuoksu kestää pari tuntia iholla ja huomaan lisääväni sitä välillä melko runsain ottein. Pullon pinta alkaa jo uhkaavasti laskea...Iho tuntuu mukavan pehmeältä käytön jälkeen, mutta keksimuruilla on ikävä taipumus tarrautua öljyyn kiinni.

MOR Lychee Flower -käsirasva (50 ml, made in Australia) levittyy hyvin ja imeytyy kuiviin käsiini nopeasti muttei aikaa-vain-pari-minuuttia-sitten-sormet-kiinni-johonkin-sileään-pintaan nopeasti. Tuoksu on edelleen hyvä, mutta vaimeampi ja tunkkaisempi kuin parfyymiöljyssä. Ostaisin uudestaan. Tuubin ulkonäkö on kaunis. Kultainen korkki ja koristeellinen harppukuvio ovat ihanalla tavalla vanhanaikaisia.

Ihastuin saamaani lahjaan niin paljon, että menin ja tilasin Space NK:n alesta viime vuonna vastaavan MOR High Society -lahjapakkauksen, jossa oli vaahtokarkin tuoksuiset parfyymiöljy ja käsirasva. Taisin maksaa siitä 7,5 £ ja postikulut päälle lahjapakkauksen normaalihinnan ollessa 30 £. Valitettavasti en ole enää nähnyt Space NK:ssa MORia myynnissä - muuten olisi santsikierros edessä.
 
 
MOR Marshmallow -parfyymiöljy (9 ml, made in Australia) tuoksuu sokerille ja hattaralle. Tuoksu ei muutu missään vaiheessa pistäväksi, vaan säilyttää makeutensa ja miellyttävyytensä. Suosittelen kaikille makeiden hajuvesien ystäville. Mielestäni tuoksu on paljon miellyttävämpi kuin Escadan vastaavat eikä tuoksu mitenkään pistävän synteettiselle vaan enemmänkin oikealle hattaralle. Pidän erityisesti matkustukseen soveltuvasta pienestä pullosta, josta öljy levittyy iholle samanlaisella mekanismilla kuin deodorantissa eli pallon avulla. Mikähän tämän systeemin suomenkielinen nimi voisi olla: palloparfyymi, rullaparfyymi vai kenties rullauspalloparfyymi?

Pienenä miinuksena mainittakoon, että öljyä löytyy hyvin pian käyttöönoton jälkeen myös pullon ulkopuolelta. Vaikka tuoksun pysyvyys onkin vain parin tunnin luokkaa ostaisin tätä silti uudelleen. Täytyyhän sitä naisen elämäänsä nyt silloin tällöin hattaraa saada!

MOR Marshmallow -käsirasva (50 ml, made in Australia) on mukava tuttavuus, joka liukuu käsillä sisältämiensä silikonien takia helposti. Kosteutusteho on mielestäni keskitasoa ja pidän rasvan koostumuksesta, joka ei ole liian juoksevaa muttei myöskään liian jähmeää, vaan täydellinen kompromissi tältä väliltä. Tuoksu on kuitenkin tunkkaisempi kuin parfyymiöljyssä. Voisin silti ostaa uudelleen, mutta mieluummin valitsisin Marshmallow -parfyymiöljyn kuin tämän käsirasvan.
Pakko ihan vähän valittaa lahjapakkausten mielettömän kauniista pahveista. Voi miksi näin kauniiden pakkausten on avauduttava pohjasta? En ole tämän epäkäytännöllisyyden vuoksi säilyttänyt parfyymiöljyjä pahveissa, mutta en jotenkin saa itseäni heittämään näin upeita pakkauksia roskiin. Jotakin hyötykäyttöä näiden varalle olisi nyt keksittävä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti