perjantai 10. toukokuuta 2013

Waterlily

Taisin jossakin vaiheessa sanoa, että korkein hinta jonka maksaisin kynsilakasta on 8 €. Nyt Emotionissa kuitenkin tuli 10 € vastaan kynsilakka, jota olen katsellut kaihoisasti yli vuoden ja se oli lopulta pakko saada. Normaalihinnaltaan lakka oli 28 €.Dior Vernis Garden Party 504 Waterlily (10 ml, made in France) kynsilakkaan on lisätty tuoksua. Huomasin, että tuoksu leijaili hennosti ympärillä lakatessa. Lakka itsessään tuoksuu kemikaalicocktailille eli maalille, muttei kuitenkaan esimerkiksi niin voimakkaasti kuin Models Ownin lakat. Havahduin lakatessani kynsiäni siihen, että tuttu löyhkä puuttui eli Waterlilyn käyttömukavuus oli hieman parempi kuin muilla lakoilla. Kaksi kerrosta riitti peittävään tulokseen. Lakan sivellin on leveä, mutta paksu. Pidän henkilökohtaisesti itse enemmän Suomessa myytävien Essien lakkojen siveltimistä, jotka ovat leveitä ja litteitä. Tämä Diorin sivellin on paksu tavallaan molempiin suuntiin, mutta litistyy lakatessa eli sivellintä käännettäessä se jotenkin mukautuu kynnen pinnalle. Lakka oli koostumukseltaan aika juoksevaa, mutta se ei menoa haitannut.
En kuitenkaan erityisemmin ihastunut Diorin piilokorkkisysteemiin, jossa hopeinen designkorkki lähtee erikseen pois ja alta paljastuu ruma musta korkki. Olisi mukava, jos Dior panostaisi korkkiin enemmän. Ottaisin mieluummin vain yhden hopeisen ja pienen korkin, joka olisi pullossa täysin kiinni. Tämän nykyinen ratkaisu on varmasti huolella harkittu, mutta silti se tuntuu jotenkin hätäratkaisulta.
 Aluslakkana käytin kerroksen Lumenen Gloss & Care Strenghtening Base Coat -aluslakkaa (5 ml, valmistusmaa tuntematon) ja pikakuivattajana kerroksen Sally Hansenin Insta-Dritä (13,3 ml, made in U.S.A).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti