tiistai 1. toukokuuta 2012

Pakkelista eroon

Meikkejä on paljon mukavampi haalia kuin meikinpoistotuotteita. Jälkimmäiset kuitenkin kuluvat huomattavasti nopeammin, joten olisi järkevänpää haalia niitä jemmaan. Olen kokeillut erilaisia meikinpoistotuotteita, joita suostun nykyään ostamaan vain jonkin pienen alennuksen kanssa. En ole merkkiuskollinen tässä(kään) asiassa, vaan kokeilen sopivanhintaisia tuotteita sitä mukaan kuin niitä tulee vastaan. Seuraa meikinpoistotuotteiden tuotearvioita.Lumene Premium Beauty Elvyttävä Puhdistusvoide (150 ml, 7-8 euroa, valmistusmaa tuntematon): Täydellinen meikinpoistotuote. Voide on tarkoitettu vaativaan ihonhoitoon. Se poistaa kaiken muun meikin paitsi silmämeikin erittäin hyvin ja hellävaraisesti. Voide tuntuu hoitavalta ja yksi purkki on riittoisa. Tästä ei voi meikinpuhdistus enää parantua.

Lumene on kuitenkin ilmeisesti lopettanut tuotteen valmistuksen, koska en enää löydä sitä heidän sivuiltaan. Normaalihinnalla maksoi muistaakseni parikymppiä eli ilman alennusta en olisi koskaan löytänyt tätä tuotetta. Tasan ei käy onnen lahjat. Harmittaa, etten hamstrannut tätä useampaa kuin kaksi tuubia.Lumene Premium Beauty Elvyttävä Kasvovesi (200 ml, 5 euroa, valmistusmaa tuntematon): Kasvovesi tuntuu öljyisältä, mutta ihoni ei ole tästä ärtynyt. Kelpo tuote, muttei mitään maata mullistavaa. Iho jää miellyttävän tuntuiseksi käytön jälkeen, mutta kaipaa rasvaa heti kun tuote on haihtunut pois. Mieto ja miellyttävä tuoksu ja tuote hoitaa hommansa kaksoispuhdistuksen osana kiitettävästi. Kallein kasvovesi, jota olen kokeillut ja ilmeisesti myös tämän valmistus on lopetettu. Kyllä, aleharakka kiittää ja kuittaa.
Erisan Hoitava Puhdistusgeeli (150 ml; 2,45 euroa, valmistusmaa tuntematon): Herkälle iholle tarkoitettu hajustamaton tuote. Kesti hetken ennen kuin opin, että tätä ei tarvitse käyttää yhtä paljon kuin  emulsiomaisia vastaavia tuotteita. Poisti meikit kiitettävästi, paitsi silmämeikin. Ongelmana oli, että tuote kuivatti liikaa rutikuivaa ihoani eli jää vastaisuudessa ostamatta.


Erisan Rauhoittava Puhdistusemulsio (200 ml, alle 5 euroa, valmistusmaa tuntematon): Tuote oli perushyvä eli ei kuivattanut tai ärsyttänyt ihoa. Se poisti muun meikin paitsi silmämeikin. Ostan varmasti lisää ja suosittelen tätä niille kohtalotovereilleni, joiden iho on yhtä kuiva kuin Pikku-Kalle vitsit.

Oikein hyvää vappua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Lumene tuotteissa valmistusmaa: tuntematon. Pieni on sinunki maailma jos et kotimaista merkkiä tunnista...

    VastaaPoista
  2. Lumenen kaikkia tuotteita ei suinkaan valmisteta Suomessa. Olen Lumenelta esimerkiksi kysynyt,onko heidän kynsilakkansa valmistettu Suomessa ja vastaus on ollut että ei valmisteta. Maailmantalous on nykyisin melko globaali ja tämä näkyy eri yritysten sopimusvalmistuksena eri maassa kuin brändi on syntynyt. Arvostan toki Lumenea suomalaisena yrityksenä, mutta kuluttajana en aio jokaisen tuotteen kohdalla kysyä valmistajalta missä se on valmistettu, jos valmistusmaata ei ole merkitty asianmukaisesti tuotteeseen. Tämän vuoksi laitan blogissani tuotteeseen valmistusmaa tuntematon -merkinnän, jos yritys ei ole katsonut aiheelliseksi valmistusmaata asiakkaalle selkeästi ilmoittaa.

    VastaaPoista