maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa

Viime aikainen mieltymykseni nude-lakkoihin sai haastajan lähestyvästä keväästä. Tämä ilmeni vastustamattomana haluna käyttää mintunvihreää kynsilakkaa. Väreissä on kyllä sellaista mystistä alkukantaista voimaa, että huomaan piristyväni ihan vain ihailemalla tätä Models Ownin Jade Stone -sävyä (14 ml, made in England).


Kyselin aiemmin asianomaiselta yritykseltä, missä heidän lakkansa valmistetaan. Vastaus tuli miellyttävän nopeasti ja he ilmoittivat Englannin valmistusmaaksi. Heidän uusimmissa lakoissaan onkin ollut ilahduttavasti made in -merkintä. Tämä on mielestäni osoitus siitä, että kuluttajan kannattaa aktiivisesti laittaa yrityksille palautetta.

Models Own, Jade Stone päivänvalossa.

Kaksi kerrosta Jade Stonea peitti tasaisesti. Models Ownin lakoilla on todella vahva haju, mutta peittävyys onkin sitten melkein pienoismallimaalien luokkaa eli lakka saa pahan hajunsa anteeksi. Harvoin sitä on mitään lakkaa tuoksun takia ostanut. Aluslakkana oli Mavalan Mava-White (made in Switzerland, 10 ml) ja pikakuivattajana Sally Hansenin Insta-Dri (made in U.S.A; 13,3 ml).

Models Own, Jade Stone sisävalossa.

Lakan korkista täytyy kyllä hieman valittaa. Se on mielestäni liian iso ja joskus sivellin jää pulloon kiinni ja korkki lähtee irti. Silloin korkkia täytyy painaa alas siveltimeen kierrettäessä, jolloin siveltimen ja korkin saa jälleen normaalisti irti. Sivellin on lisäksi melko pitkä, mikä on tietysti plussaa siinä vaiheessa kun pullon pohjat haluaa käyttää. Nyt lakkaa kuitenkin tarttuu siveltimen varteen aika paljon ja vaatii pientä kikkailua, ettei siveltimen varresta putoa lakkapisaraa lakkailun aikana. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että Models Ownin lakat ovat tämän pienen kikkailun arvoisia. Seppälät myyvät näitä lakkoja hintaan 4,95 e ja niitä voi ostaa myös yrityksen omasta nettikaupasta, josta olen hankkinut osan kokoelmastani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti