lauantai 9. helmikuuta 2013

Hulluna fuksiaan

Viime aikoina olen käyttänyt paljon fuksianpunaista meikissäni ja tein Sokoksen selektiivisen kosmetiikan alennusmyynnistä paljon hyviä löytöjä. Yksi niistä oli Helena Rubinsteinin Wanted Rouge sävyssä 009 amaze etonner (3,99 g, made in France). Tämä ihana huulipuna oli alennettu 70 prosenttia ja sen hinnaksi jäi 11,70 €.
Käytin amazen parina Lumenen huultenrajauskynää sävyssä 10 Roosan viesti (1,1 g, valmistusmaa tuntematon), jonka olen ostanut joskus Citymarketista 40 prosenttia alennettuna ja se maksoi 4,14 €.
En ole oikein koskaan käyttänyt hyvin pigmenttisiä huulipunia ja kaupoissa olen ohittanut selektiivisen kosmetiikan tiskit kokonaan, koska hintahaarukkani ei yllä lähellekään selektiivisten merkkien hintojen tienoille. Nyt tein poikkeuksen, kun näin -50 %  ja -70 % alekyltit.

Helena Rubinsteinista olen kuullut merkkinä, mutta en ole ennen tätä huulipunaa koskaan kokeillut HR:n meikkejä. Olen kuitenkin todella iloinen, että tartuin amazeen, koska tämä huulipuna on huippulaatua: hyvin pigmenttinen, helppo levittää suoraan puikosta ja lopputuloksena on kaunis kiilto. Tämä pysyy huulilla myös älyttömän hyvin. Teekupillisen jälkeenkin huulipuna näyttää pysyneen täysin paikoillaan, vaikka sitä jääkin teekupin reunaan. Amaze on täydellinen fuksianpunainen huulipuna - täydet kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Helena Rubinsteinille!

Hylsy on mielestäni todella kaunis ja vielä bonuksena sitä voi huoletta kuljettaa mukana ilman pelkoa että hylsy vahingossa avautuu laukussa. Hylsyn avausmekanismi nimittäin toimii siten, että hylsyn yläosa painuu sisäänpäin ja siten työntää huulipunan ulos eli ikäänkuin nappia painamalla huulipuna liukuu ulos. Avausmekanismilla olikin pakko leikkiä enemmän kuin kerran puolison suureksi huvitukseksi.

Huulipunaan itseensä on kaiverrettu HR ja tämä on minusta hauska yksityiskohta.  Yllä on ilman salamaa otettu sävykuva: vasemmalla HR 009 amaze ja oikealla Lumenen huultenrajauskynä sävyssä 10 Roosan viesti.Yllä on salaman kanssa otettu sävykuva: vasemmalla HR 009 amaze ja oikealla Lumenen huultenrajauskynä sävyssä 10 Roosan viesti. Salaman kanssa näkyykin jo huulipunan ihana kiilto paremmin.


Helena Rubinstein Wanted Rouge 009 amaze etonner.


Rajasin ensin huuleni huultenrajauskynällä ja levitin sen päälle suoraan amazea puikosta. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen.


Helena Rubinstein Wanted Rouge 009 amaze etonner.INCI: Helena Rubinstein Wanted Rouge 009 amaze etonner.

Nyt ymmärrän, miksi ihmiset ovat valmiita maksamaan laatuhuulipunista enemmän, mutta en itse vieläkään pystyisi raottamaan kukkaron nyörejä amazen alkuperäiseen hintaan: 39 €. Täytyy silti myöntää, että amaze on alentanut kynnystä käyttää pigmenttistä huulipunaa, kun ei tarvitse huolehtia sen ennenaikaisesta kulumisesta ja ei niin tyylikkäästä klovni-efektistä, kun huomaa keskellä päivää että huulipunaa on kunnolla jäljellä  vain huulten uloimmissa osissa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin: väriterapia todellakin pitää kaamosmasennuksen loitolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti