sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!

Joulun alla löysin Prismasta kauan himoitsemani Mavalan kausilakan sävyssä 166 Khaki Vintage (5 ml) alennettuun hintaan 3,22 €. Muutaman Mavalan lakan aiemmin kotiuttaneena en ole pitkään aikaan raaskinut ostaa näitä 5 ml pikkupulloja melkein viiden euron normihintaan, sillä aiemmissa Mavalan lakoissa laatu ei ollut päätä huimaava.

Mavala 166 Khaki Vintage, ulkovalaistuksessa.

Khaki Vintage oli kuitenkin positiivinen yllätys, sillä tämä helmiäislakka peitti kahdella kerroksella todella hyvin ja oli superkiiltävä. Väri on melkoinen kameleontti, sillä hämärässä se näyttää harmaalta ja valoisassa selkeästi murretulta vihreältä, joka onnistuu olemaan samaan aikaan sekä metsäinen että merellinen. Kaltaiselleni vihreänarkkarille on ihanaa vihdoinkin omistaa sävy, jossa oikeasti kehtaisi mennä vaikka työpaikkahaastatteluun.

Aluslakkana käytin Mavalan Mava-Whitea (10 ml, made in Switzerland) ja pikakuivattajana Sally Hansenin Insta-Dryta (Made in USA; 13,3 ml). Mava-White on keltaisille kynsille tarkoitettu kirkastava aluslakka, jonka olen napannut joskus Prisman poistotarralla varustettuna 4-5 € hintaan. Ihan kelpo aluslakka, joka näyttää kynsillä todella vaalealta, ehkä jopa hiukan sinertävältä. Pidän myös Mavalan pullojen korkeista, niistä kun saa hyvän napakan otteen. Itse olen pienten siveltimien ystävä, joten Mavala saa siitäkin plussaa.


Mavala 166 Khaki Vintage, sisävalaistuksessa.

Kuolasin pitkään OPI:n Mermaid Tears -sävyä, mutta Khaki Vintage todistaa että aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. Kyllä tästäkin lakasta voi tyrskyt aistia, vaikka sävyt ovatkin toisistaan yhtä kaukana kuin Intian valtameri Pohjoisesta jäämerestä.

Oikein hyvää joulua kaikille!

Mavala 166 Khaki Vintage, ulkovalaistuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti