keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Menolippu tropiikkiin, kiitos

Salvatore Ferragamon Incanto Charms EdT (made in Italy) on yksi niitä harvoja tuoksuja, jotka olen onnistunut käyttämään loppuun asti. Loppunut pullo oli tosin vain 30 ml ja tuoksua tuli niin ikävä, että hankin sille korvaajan 100 ml pullosta fragrancex:stä.
Kuvauksen mukaan tuoksu on "hedelmäinen kukkaistuoksu, jonka alkutuoksu koostuu kuusamasta ja passionhedelmästä, sydäntuoksu jasmiinista ja bulgarianruususta, lopputuoksu seetristä ja meripihkasta." Hedelmäiset kukkaistuoksut ja vesituoksut ovat omia suosikkejani ja Incanto Charmsissa ne yhdistyvät miellyttäväksi tuoksucocktailiksi.

Tuoksu on ihanan raikas ja makea samaan aikaan, kuin ihana italialainen jäätelö. Ei liian päällekäyvä tai mitäänsanomaton, vaan omaan nenääni juuri sopivan voimakas. Mainittakoon, että oma nenäni on melko herkkä ja EdT:n annostelu pysyy useimmiten 1-2 suihkauksessa, EdP:n usein vain yhdessä suihkauksessa. Raskaan mausteiset tuoksut aiheuttavat välittömän vetäytymisen tavaratalojen tuoksukeitaista.

Incanto Charms on minulle täydellinen joka paikan ja tilanteen tuoksu, sillä itse käytän tätä kesät talvet, päivällä tai illalla ihan oman fiiliksen mukaan. Viittaan muutenkin kintaalla ilta- ja päivätuoksu jaottelulle. Pysyvyys  tällä tuoksulla ei ole mikään maailman mahtavin, mutta tuoksu on niin kerta kaikkisen koukuttava, että saa sen anteeksi. En varsinaisesti haista tuoksun eri vivahteita erikseen, vaan pelkästään raikkaan vetisen tropiikin kokonaisuutena. Incanto Charms on luottotuoksuni ja palaan siihen aina muiden tuoksurakkauksieni välissä. Tämä viehättävä tuoksu on mielestäni iloinen ja pirskahteleva päivän piristäjä, joka virittää mielen positiiviselle tuulelle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti